Skip to content

Verse vis, schaal- en schelpdieren uit Urk

gegarandeerd-kwaliteit

Bestsellers

Aanbevolen door uw vishandel

Liberty Seafish

Welkom bij onze vishandel! Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het leveren van de beste visproducten van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan verse vis, schaal- en schelpdieren, gerookte vis en diverse visproducten.

Naast onze verse vis bieden wij ook een ruime keuze aan gerookte vis. Onze gerookte zalm en paling zijn bijvoorbeeld echte specialiteiten waar wij trots op zijn. Ook voor diverse visproducten zoals vissoepen, salades en kant-en-klare maaltijden bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service en advies op maat. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en u te adviseren over de bereiding van de vis. Ook voor speciale wensen zoals het fileren van vis kunt u bij ons terecht.

Wilt u ook genieten van de beste visproducten? Kom dan langs in onze vishandel of bestel eenvoudig online. Wij bezorgen uw bestelling graag bij u thuis.

liberty-seafish-visnet

Rechtstreeks van de visser

Bij onze vishandel leveren we verse vis die rechtstreeks van de visser afkomstig is. Hierdoor kunnen we onze klanten de beste kwaliteit vis bieden. Onze vis wordt namelijk direct na de vangst zo snel mogelijk bij ons afgeleverd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Dit maakt dat onze vis zo vers en smaakvol is. Wij zijn er trots op om onze klanten de beste vis te kunnen bieden, rechtstreeks van de visser naar uw bord.

Door rechtstreeks van de visser te kopen weten waar onze vis vandaan komt en hoe deze is gevangen. Wij staan voor eerlijke en transparante visserij, waarbij we het belang van de vis en het milieu altijd voorop stellen. Dit houdt in dat onze visserijmethoden zo min mogelijk impact hebben op het milieu en dat we de visstand op peil houden voor de toekomst.

Duurzame visserij is een belangrijk onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt. Bij duurzame visserij wordt er rekening gehouden met de invloed van de visserij op het milieu en wordt er gestreefd naar het behoud van de juiste visstand. Dit kan bijvoorbeeld door middel van selectieve vangstmethoden, waarbij alleen bepaalde vissoorten worden gevangen, en door het verminderen van bijvangst.

Bij duurzame visserij wordt er ook gekeken naar de sociale aspecten van de visserij. Het is belangrijk dat vissers een eerlijke prijs krijgen voor hun vangst en dat er goede werkomstandigheden zijn aan boord van de schepen. Door te kiezen voor duurzame visserij kunnen we samen werken aan een gezonde toekomst voor de visserij en het behoud van de zeeën en oceanen.